Vitrinskåp av gamla fönster.. del 1

Idag har vi börjat bygga på ett vitrinskåp. Hittat fantastiskt fina gamla fönsterbågar som vi utgår ifrån. Givetvis söker skåpet efter en ny ägare när det står klart.. dessutom står det en hel drös till med gamla fönster i verkstan, och bara väntar på att få bli något! Sugen på ett skåp? Eller något helt annat? Vi bygger självklart efter era egna mått och idéer vid mån om tid..

 
 


 
 
 
 

Kommentarer:

1 Elin Andersson:

skriven

Hej!
Jag är väldigt intresserad av att komma och kolla på det vitrinskåpett du håller på att bygga! Har alltid velat ha ett egengjort med fina gamla fönster och så. Finns det möjlighet att komma och kolla och så?

Tack på förhand!

Elin Andersson

Svar: Hej Elin! Självklart får du det! Ikväll har jag börjat spraymåla skåpet, svart utvändigt, och vitt invändigt.. Men det är inte försent att ändra om du hellre vill ha det på annat sätt. Du är välkommen när det passar!
/Josefine
Josefine Ståhl

2 Elin Andersson:

skriven

Hej igen :)
Åh vad kul! Vart bor du och när är du hemma?? Jag skulle kunna komma idag, i eftermiddag om det skulle passa?
Elin

Svar: Hej! Jag bor i Ulricehamn, skogsrydsvägen 12 (lassalyckan). Jag är hemma hela dagen, så i em funkar bra.070-5725749 (ring eller messa om du inte hittar)
/Josefine
Josefine Ståhl

3 Madelene Karlsson :

skriven

Vad tar du för priser för vitrinskåp :)

Svar: Hej Madelene! Det beror lite på storlek och material, men från ca 3 000:- kostar ett skåp. Är du intresserad så kan du maila mig ungefär vilken storlek du vill ha, hur många fönster (eller andra önskemål). Så räknar jag på ett mer exaktare pris. /Josefine josefinestahl@hotmail.com
Josefine Ståhl

4 frida:

skriven

hej!
vad är det för material på skåpet ni bygger på bilden?

tacksam för svar
frida

Kommentera här: